• Morten P 3
  • Morten P
  • Morten P

Læs vores referencer herunder

Louise og Lasse, Silkeborg

Vi har haft Morten P. til at udfører tømrerarbejde i vores sommerhus. Det var et positivt forløb såvel som resultatet af det bestilte arbejde. 
Morten overholdte alle tidsaftaler, priser og opgaver. 
Vi fik anbefalet Morten P af naboen – og har selv gjort det samme til andre på vejen med succes.

Anna-M., Vejlby Risskov

I vores sommerhus i Femmøller skulle vi have repareret et stykke af gulvet, som gyngede og var ved at synke. Vi bestilte MortenP, da jeg havde set en annonce om  Djurslands
Tømrer- og Snedkerfirma i Lokal-avisen.
Vi er meget tilfredse med den reparation, der blev foretaget, som blev klaret blot på én dag, og en lille smule af næste dag, af én mand. Dvs. nedbrydning og bortskaffelse af et stykke af det gamle gulv, vurdering af, hvad der skulle gøres, fremskaffelse af de rette nye materialer og etablering af det nye stykke gulv samt pålægning af det oprindelige gulvtæppe og rengøring.
Rigtig flot arbejde!

Karina og Lars, Ebeltoft

Vi har fået, lagt nyt tag på vores stuehus maj 2019.
Det hele har gået fuldstændigt gnidningsløst.
Både Morten og hans håndværkere har arbejdet professionelt.
Såvel tidsplaner som pris blev overholdt. 
Det er helt sikkert et tømrerfirma, vi vil anbefale til andre.

Joan, Ebeltoft

Fik lavet terrasse på anneks.
Utrolig flot arbejde, god service, og behageligt samarbejde. Varm anbefaling herfra.

ANDERS, VEJLE

Vi er meget tilfredse med det udførte arbejde som i øvrigt blev lavet til aftalt tid og pris (lidt under tilbudspris). Morten og hans medarbejdere var hjælpsomme og professionelle igennem hele processen ligefra opmåling og bestilling til færdige monterede vinduer. 

NICOLAI, GRENAA

Jeg stod over for nogle moderniseringer af min bolig i Grenaa som indebar noget tømrerarbejde. I den forbindelse var jeg slet ikke i tvivl om, at Morten skulle forbi og give et tilbud. Jeg har kendt Morten i nogle år efterhånden. Her har han arbejdet hos et lokalt tømrer / murerfirma. Morten har altid vist dedikation, omhu samt stor interesse for hans arbejde. 

Der var derfor ingen tvivl, da Morten havde været forbi og kigge på projektet samt en lille snak – Han blev bedt om at gå i gang med det samme.
Dette har vi på ingen måde fortrudt. Aftaler, pris og ikke mindst den håndværksmæssige kvalitet var spot on.
Morten får bestemt et opkald ved næste projekt og jeg kan kun sende ham vores bedste anbefalinger.

HENRIK, AARHUS S

Vores familie har brugt “Morten P. Djurslands Tømrer- og Snedkerfirma” tre gange. Første gang i forbindelse med en stormskade på vores tag. Firmaet håndterede alt det praktiske med forsikringen og arbejdet blev udført meget fint. Vi blev især meget glade da Morten P. gjorde sig umage og fandt en rest af vores gamle, udgåede teglsten hos en leverandør på Sjælland. Det havde vi ikke regnet med – super flot service.

Da vi skulle skifte vindue i stuen var der ingen tvivl. Vi ringede til Morten P. Han gav os god energirådgivning om hvilket vindue vi skulle vælge. Senest ville vi have nyt Bryggers som Morten P. monterede for os. Vi målte selv op og talte undervejs om det praktiske så vi var sikre på at huske alt. Vi fik masser gode råd og han fik det sat op i en fart. Alt gik som planlagt. Lækre detaljer og præcision i hans arbejde som vi nyder at se på hver dag. Tak Morten P.

CLAUS, GRENAA

Vi er meget tilfredse med forløbet hos Morten P. og resultatet har levet fuldt ud op til forventningerne. Vi stod over for en større ombygning af vores hus, hvor vi har fået gode råd og vejledning.

LEIF, EBELTOFT

Vi har fået lavet en dejlig stor terrasse, som vi er meget glade for! 
Den er blevet rost af alle og vi kan kun anbefale Morten P. og hans medarbejdere til andre.

Få et uforpligtende tilbud